Diuen que el MESTRE no apareix fins que l'alumne no està preparat, decret que dóna ales a totes les inquietuds que cerquen resposta i necessiten d'un filtre de llum que enssenya, per poder acaronar-la...

Però no és ben cert. Si bé sovint és convenient trobar aquest far, la seva tasca és acompanyar-nos, il·luminar el camí que ja portem sota els nostres peus, ser la música de fons que minimitza els pensaments i les creences que són autolimitadores, etc, però no podem perdre de perspectiva que aquest mestre és una il·lusió, és el mirall on decidim mirar-nos i a partir d'aquí començar una immersió cap el nostre món interior.

 

 

Equip

Kolam

 

Aquest mestre és el mestre que ajuda a donar més vida a aquella saviesa que ja navega dins nostre.

Crear espais de trobada, oberts a tots aquests mestres que volen emmirallar una part de la seva essència, no és un fet qualsevol...

 

Cada cop està més demostrat que cuidant de la nostra essència, amb tot l'embolic de pensaments, preocupacions, idees, mals de caps, projectes, somnis, mals sons, emocions, sensacions, etc, el cos guanya en salut i benestar. Podríem així, començar a incorporar un espai físic i material per vetllar de tot allò que no ho és... així ens regalaríem una part del nostre temps com a recurs per a la nostra satisfacció vital.

 

Aquesta és la proposta de creixement personal que us presentem des de Kolam. Aquesta és la nostra il·lusió: tenir aquest espai de trobada desitjada i, que sigui un regal per al vostre temps i el vostre benestar.

 

Des de la Gimnàstica Emocional com a creixement intern, us volem donar vida a les paraules ja esmentades, volem exercitar els nostres òrgans més importants com són el cap i el cor, per fer un "entrenament" i així afavorir que treballin plegats com si fossin un sol equip.

 

Si us dóna la sensació de que alguna coseta s'està movent dins vostre, no la deixeu parada, ajudeu-la a créixer...

 

“La coherència entre el que sents i el que penses, per actuar de forma conscient, és el que et facilitarà el teu viatge per la vida”

 

Equip Kolam