Alba Gonzalo Pujols

 

Educadora Infantil i

Educadora Emocional

Em considero una persona divertida, alegre, optimista, positiva i enèrgica, a qui li encanta regalar somriures als demès.

Un dels aspectes que més valoro és tenir persones al voltant, persones amb qui comptar, persones amb qui compartir, explicar, escoltar, riure, etc. En definitiva, persones que t'ajuden a créixer, a ser i a creure.

​Per aquest motiu he escollit ser educadora, ja sigui infantil o emocional, perquè ambdues tasques em permeten ajudar a les altres persones a créixer, a ser i a creure. independentment de l'edat, l’ètnia, el gènere, la situació de vida, etc. La gran sort de ser educadora, és que tots aquests aprenentatges també els adquireixo jo.

Sóc bona comunicadora i això m’ajuda a desenvolupar amb èxit la meva feina, a més m’encanta escoltar i empatitzar amb les altres persones. I és que considero que un aspecte sense l’altre, difícilment permetrien assolir els objectius.

Quan escoltem als demès descobrim noves mirades, noves conclusions, noves idees, nous interessos, etc. I és llavors, quan més n’aprenem tots/es de tots/es.

Possiblement sigui per a mi tant important el fet de tenir en compte la veu de les altres persones, perquè centenars de vegades, ja sigui a la infantesa, en els estudis o en la societat en si, m’he adonat que aquella pregunta no tan sols tenia una resposta, que el que jo deia possiblement era vàlid, que els meus interessos no eren interessos per a ningú més, que les meves necessitats eren “tonteries”, que les meves emocions no eren res, etc.

I a mida que m’he anat fent gran, he descobert que una pregunta pot tenir infinitat de respostes vàlides, que tots els interessos poden ser interessants i que totes les emocions són importants.

Per això sóc educadora, perquè tothom és important, i tothom ho ha de saber, s’ho ha de creure i ho ha de viure!!!

Formació acadèmica:

 

  • Màster en Educació Emocional i Benestar. Grup de Recerca en Orientació Psicopedagògica (GROP). Facultat de Pedagogia. Universitat de Barcelona.

  • Grau d’Educació Infantil. Fundació Universitària del Bages (FUB) - Manresa.

  • Jornades de diàlegs educatius: Aprendre més enllà de l’aula. Fundació Universitària del Bages (FUB) - Manresa.

  • Jornades de diàlegs educatius: Documentar, per a què i com fer visible l’educació. Fundació Universitària del Bages (FUB) - Manresa.

  • Curs de monitora. CAE - Manresa.

  • Cicle de Grau Superior d’Educació Infantil. Escola Diocesana – Navàs.

 

Nascuda a Navàs el 23 de juliol de 1990.

 

albagonzalop@gmail.com