Albert Bover

psicòleg

Ser psicòleg és donar resposta a una vocació que es va despertar molt fluidament en mi.

Des de sempre m’ha motivat el poder ajudar a les persones, fet que estic duent a terme a la meva consulta privada com a terapeuta, però al mateix temps, en tot el que és treball de creixement personal a nivell més grupal.

 

M’encanta connectar amb les persones, ajudar i acompanyar la seva exploració interna i emocional, per això li dono molt valor a ser formador en creixement personal i en consciència emocional, activitat que reparteixo entre la Fundació Àmbit de Barcelona i l’entitat Kolam de Manresa

 

Predicar amb l’exemple és un dels principis bàsics. Sóc persona per davant de la meva professió, i tinc molt clar que com a persona sóc observador-discret, empàtic-respectuós, proper-reservat, animós-formal, responsable-compromès, coherent-fidel, afectuós-respectuós, senzill-humà, somiador-realista i pragmàtic-cooperatiu.

 

Em sento talentós amb la paraula, fet que es tradueix en el projecte de publicar no tant sols articles o escrits, sinó també varis llibres que ja estan iniciats.

 

Envers els meus valors personals crec que per començar, hi ha la humanitat, la sinceritat, la transparència, la família, la meva identitat coherent, la solidaritat, la humilitat i el respecte.

 

 

Formació Acadèmica:

 

  • Llicenciat en Psicologia opció clínica per la Universitat de Barcelona.

  • Habilitat, segons la llei 1/2003 per l’exercici professional com a Educador social pel col·legi d’educadors Socials de Màlaga.

  • Màster en Ecologia Emocional per la fundació Àmbit de Barcelona.

  • Màster en Psicologia clínica per la Universitat de Vic amb col·laboració de I.S.E.P formació.

  • Postgrau en Actualització en Psicopatologia clínica per la Universitat de Barcelona.

Formació complementària:

  • Formació en diferents teràpies naturals: Flors de Bach, Reiki, Arquetipus, Energia, Numerologia Tàntrica, Toc energètic, Teràpia regressiva, Estudis de seqüencia natal en el mètode Rayid, formació inicial en Eneagrama i Astrologia...

  • Varis cursos de Coaching adreçat tant a assessorament individual com grupal.

 

Nascut a Manresa el 16 de febrer de 1968.

 

vpbert15@gmail.com  albertbover@vitalpsic.info

www.vitalpsic.info